Babybilleder

Inspiration til babybilleder

Her på siden har jeg samlet nogle babybilleder jeg har taget, for at give en ide om hvilken type babybilleder jeg typisk laver. De fleste babyer har det fint med at blive fotograferet, og det gør det relativt nemt at få taget nogle gode babybilleder her i studiet. Jeg laver mest naturlige babybilleder, dvs. der bliver ikke brugt overvældende mange rekvisitter. Der arbejdes mere med at billederne skal have nogle farver der går godt sammen, og så er der fokus på at fange de glade babyer som vi alle gerne vil huske de små. Babyer har mange udtryk, helt fra starten, og jeg elsker også billeder hvor det ikke nødvendigvis er det store smil. Det kan være udtryk af forundrelse eller måske endda en grædende baby.  

Har du selv nogle ideér til dine babybilleder, er du velkommen til at medbringe eksempler på de billeder du er blevet inspireret af. Har du brug for mere inspiration, vil det også være muligt at se flere babybilleder i studiet inden fotosessionen starter. 

Du kan også finde lidt inspiration på fx. pinterest her

Babyportrætter i hjemmet

Det kan være en udfordring at tage gode babybilleder der hjemme. Der kan være flere ting der gør det svært at tage gode babybilleder der hjemme, selv hvis du har et godt kamera. Ofte er der ikke lys nok, og mængden af lys er utrolig vigtig for at skabe et godt babyportræt, og ikke nok med at det kræver en god mængde lys, er kvaliteten af lyset også vigtig. Du vil få meget forskellige resultater af et fladt lys og et kontrastfuldt lys. Ud over lyset er det også vigtigt at baggrunden ikke er rodet, jeg ser ofte billeder hvor der fx. stikker en potteplante ud af hovedet på folk. Jeg kunne blive ved i lang tid med alle de udfordringer man støder på, hvis man forsøger at tage billederne i hjemmet.

Babybilleder i studiet

I studiet er der sørget for at der er de optimale omstændigheder for at få de skønneste babybilleder. Studiet er udstyret med professionelt udstyr hele vejen, fra kamera til lys og et udvalg af forskellige baggrunde. Der er alt hvad der skal bruges til at lave babyportrætter du vil elske de kommende mange år.

Jeg har stor erfaring med at fotografere babyer, redigere billeder samt printe billeder i høj kvalitet. Jeg kan derfor trygt hjælpe dig hele vejen igennem processen fra start til slut.

Lyder dette som noget for dig? Det er let og hurtigt at booke en tid via hjemmesiden.