Fotografering

Her får du en erfaren fotograf, der hvert år fotografere masser af babyer, du og din baby er hermed i trygge hænder. Fotograferingen foregår på din og babys præmisser, så der ikke opstår stress og utrygge situationer. Der er sat rigeligt med tid af, så der er tid til at pusle og skifte tøj mm. undervejs. Fotograferingen sker i et professionelt indrettet studie på Østerbro i København

baby fotografering af erfaren fotograf - København Østerbro

Redigering

Du får dine favoritbilleder redigeret, så du får det bedste ud af de billeder du får taget. Ønsker du flere billeder redigeret, kan dette aftales efterfølgende. Er du til sort/hvid eller farvebilleder? intet problem, du kan få billederne som du ønsker dem. Du kan se eksempler på redigerede billeder i galleriet

Print og digitalt

Hos babyfotografen får du billederne digitalt, så du har alle de gode minder fra dagen. Digitale billeder er velegnet til at dele med familien, eller på internettet. Du har også mulighed for, at printe dine billeder selv. Du vil også modtage udvalgte billeder printet på lækkert fotopapir i højeste kvalitet. Du vælger naturligvis selv hvilke. Ønsker du flere kan dette altid aftales.

F.A.Q.

Find svar på dine spørgsmål

Det er baby der er i fokus, men der er normalt tid til at vi kan slutte af med et par familiebilleder.

Baby er I fokus, men ældre søskende er velkommen til at deltage i fotosessionen.

Nyfødte er noget anderledes at fotografere end lidt ældre babyer. De skal som udgangspunkt sove på billederne og der bliver brugt mere meget mere tid på at pusle og amme.

Jeg har en dedikeret side vedr. fotografering af nyfødte som du kan finde her:

newbornfotografen.dk

Jeg har som udgangspunkt alt hvad der er brug for, for at gennemføre fotosessionen.

Det kan dog være en god ide, at have lidt forskelligt tøj med, hvis der ønskes forskellige looks. Har I et hjemmestrikket tæppe, kan det også være fint at have med.

Jeg har et puslebord, men det er en god idé at have en pusletaske og noget mad/mælk med til den lille.

Der er desværre ikke tilhørende parkering til studiet, så det er hvad der lige er af parkeringspladser i området. Det er normalt ikke det store problem i dagstimerne.

Alternativt er der både bus, tog og metro inden for kort gåafstand.