Handelsbetingelser

Hvis du vælger at booke tid til at få taget billeder hos babyfotografen.dk, så accepterer du samtidig nedenstående handelsbetingelser.

Der må ikke tages billeder under en fotografering i studiet af andre end fotografen.

Der må ikke filmes under en fotografering i studiet af andre end fotografen.

Til gravid fotografering skal man være fyldt 18 år.

Du har følgende muligheder for betaling:

Betalingskort, følgende modtages: Dankort, Visa/Dankort, Forbrugsforeningen

Kontant betaling

Mobile Pay til 50504

Faktura (Kun for erhvervskunder)

Der ydes ikke returret/fortrydelsesret på køb foretaget hos Captured Fotostudie, da der er tale om kundetilpasset ydelser/produkter der efterfølgende ikke kan sælges til anden side.

Fotografen forbeholder sig retten til at redigere, herunder at beskære billedet, som han vurdere giver det bedste billede.

Eneste undtagelse herfra er hvis der ved bestillingen bliver aftalt en konkret behandling af billedet, eller billedet er bestilt som print i en specifik størrelse

Den normale leveringstid for produkter i følgende produktkategorier:

  • Aluplader, Glas og Indramninger – Ca. 15 hverdage
  • Fineart og Lambda print – Ca. 10 hverdage
  • Digitale filer – Ca. 5 hverdage.

Alle print bestilles til Captured fotostudie, for kvalitetskontrol, inden de udleveres.

Print skal altid afhentes hos Captured Fotostudie, med mindre andet er aftalt.

Forsinkelser: Der tages forbehold for leveringer der tager længere end den normale leveringstid. Indtræffer forsinkelser, er bestilleren kun berettiget til at ophæve aftalen, såfremt han samtidig med aftalens indgåelse har præciseret betydningen af, at levering sker på nøjagtig bestemt tid, og at han af Captured Fotostudie har fået tilkendegivelse om at dette kan overholdes.

Efter købeloven gives der reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået i op til 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtigt brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter, at du har konstateret manglen.

I tilfælde af reklamation, skal print med fejl returneres til Captured Fotostudie, hvorefter Captured Fotostudie videreformidler reklamationen til den aktuelle producent.

Det endelige print, kan variere fra billedet på computerskærmen. Forskellige medier gengiver lys og farver på forskellige måder. Computerskærme kan være indstillet forskelligt, og ikke alle computerskærme kan gengive kontrast, lys og farve som en kalibreret professionel fotomonitor.

  • Fotografen er indehaver af ophavsretten på det fotografiske materiale
  • Billeder leveret af Captured Fotostudie må ikke reproduceres, og må ikke bruges i reklamesammenhæng uden Captured Fotostudies tilladelse.
  • Billederne må ikke videresælges til tredjepart uden kundens og fotografens skriftlige tilladelse.
  • Billederne må ikke anvendes eller udstilles steder, hvor de kan sætte enten fotograf eller kunde i forbindelse med: sygdom, pornografi, religion, politik, køns- eller racediskriminerende holdninger eller anden lovstridig sammenhæng.
  • Billederne må ikke manipuleres og/eller offentliggøres af tredjepart uden fotografens og kundens skriftlige tilladelse.

Er det nødvendigt at aflyse en aftalt fotosession skal det ske senest 24 timer inden den aftalte fotosession.

Gives der ikke besked senest 24 timer inden fotosessionen eller udebliver man fra fotosessionen uden at give besked herom, vil der kunne opkræves det fulde beløb for fotosessionen.

Der sættes stor fokus på at studiet er børnevenligt uden ledninger og andet, der kan faldes over. Det er dog ikke Captured fotostudies ansvar ud over dette, at sørge for yderligere foranstaltninger. Det er forældrenes ansvar, at der ikke sker materielle uheld forårsaget af barnet eller skader på barnet under fotograferingen, da fotografen ikke er inde for rækkevidde af barnet.

Billeder, der bliver solgt, bliver gemt hos fotografen i minimum tre måneder. Typisk vil billederne blive gemt meget længere, men der vil ikke længere blive stillet garanti for backup af billederne.

Billeder, der ikke bliver solgt i forbindelse med fotosessionen og den efterfølgende udvælgelse af billeder, vil blive slettet.

Printede billeder skal afhentes i studiet inden for tre måneder. Printede billeder, der ikke er afhentes inden for tre måneder, vil blive kasseret.

Det er ikke muligt at få udleveret uredigerede billeder fra fotosessionen, hverken gratis eller mod betaling.